Miért érdemes a BestWax intimgyanta szalont választani?

Miért érdemes a BestWax intimgyanta szalont választani?

Meglepve tapasztaljuk, hogy vendégeink milyen korábbi gyantázós tapasztalataikról számolnak be nekünk… Csak kapkodjuk a fejünket, mert amikről ők mesélnek, nálunk elképzelhetetlen. Összegyűjtöttük nektek 5+1 pontban, mi az, ami kedves vendégeink szerint megkülönböztet minket versenytársainktól és amiért a hölgyek és az urak is szívesen visszajárnak havonta hozzánk. 

  1. Online bejelentkezés

A legtöbb vendégünk már mindent telefonon intéz, így nagyon kényelmes számukra az online bejelentkezés. Ez a lehetőség akár meglepetéseket is kínál: van, hogy Mónika vagy éppen Cinti a bejelentkezés pillanatában szabadok, így kedves vendégeink akár azonnal is be tudnak jönni hozzánk. Mi szeretjük ezt a rendszert és eddig mástól sem volt rá panasz.

  1. Előre meghatározott, változatlan ár

Nagyon furcsálljuk, hogy más helyeken az egyes műveleteknek nincs fix ára, hanem „ahogy esik, úgy puffan…”, van, hogy 1-1 művelet sokkal drágább lesz a végén. Mi nem szeretjük a zsákba macskát, így előre minden ár tisztázott és a vendégek pontosan tudjuk, mit és milyen minőségben kapnak a pénzükért. Talán ezért is van ennyi elégedett vendégünk, akiknek a száma egyre csak nő…

  1. Magas minőségű kiszolgálás

Első osztályú anyagokkal és megbízható, szakmailag és emberileg is kifogásolhatatlan kollégákkal dolgozunk együtt. Hiszünk abban, hogy minőségi munkát csak ezek együttesével végezhetünk, ha azt szeretnénk, hogy vendégeink visszatérjenek és tovább adják szalonunk névjegyét barátaiknak, szeretteiknek is.

  1. Kedves kiszolgálás

A mi szalonunkban mindig megértő és támogató környezet fogadja a betérőket, így a vendégek minden pillanatban otthon érezhetik magukat. A kedvesség alap – és nem csak az „azt kapod, amit adsz” elve miatt. Egyszerűen mi így szeretünk dolgozni, létezni, élni! J

  1. Tiszta környezet

Minőségi munka csakis tiszta környezetben végezhető. Ez a mi „háklink”, hogy a rendet és tisztaságot szeretjük, abban tudunk létezni nap mint nap. Aki belép hozzánk, az azonnal látni fogja, miről is beszélünk. Szeretjük azt, ahogyan vendégeink otthonosan mozognak a kezelőfülkében és az igényesen kialakított zuhanyzóban is. Nincs feszengés, az intim környezet garantált.

+1 Könnyű megközelíthetőség

Budapesti szalonunk a belvárosban várja kedves vendégeit. Az ikonikus Király utcából egy csendes kis utcában vagyunk megtalálhatóak, így megvan a hely intimitása és a könnyű megközelíthetőség varázsa is.

Próbáld ki Te is a BestWax intimgyanta szalont.

Foglalj online időpontot itt: kattints!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Személyes információkat nem tárolunk. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.