Miért jó az online időpontfoglalás? (5+1 ok)

Miért jó az online időpontfoglalás? (5+1 ok)

A BestWax-ban a pontosság hívei vagyunk. Szeretünk precízen és időben is pontosan dolgozni, felesleges csúszásokkal nem váratni a vendégeket. Legújabb posztunkban összegyűjtöttünk néhány érvet, miért is tartjuk fontosnak, hogy szolgáltatásainkra előre bejelentkezzetek. Miért is jó az online időpontfoglalás? Mutatjuk!

1. Gyors

Online foglalni manapság az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb művelet. Előnye, hogy hajnalban, vagy akár az éjjel kellős közepén is foglalhatsz magadnak egy szabad időpontot, ha éppen akkor ébrednél rá arra, hogy másnap randi és az intim gyanta elengedhetetlen. Csak pár kattintás, egy visszaigazoló e-mail és már meg is van az időpont!

2. Egyszerű

Nem kell tárcsázni, nem kell kivárni a szalon nyitvatartási idejét, egyszerűen csak a neten kell beütni pár dolgot és más meg is van az időpontod. Rendszerünknek hála azonnal látod drága kolléganőink „telítettségét,” így pontosan tudod, kihez mikorra érkezhetsz.

3. Várakozás mentes

Ki szeret várni manapság? Na ugye! Persze, hogy senki. Az idő pénz és mennyivel kellemesebb eltölteni azt egy baráti találkozóval, mint egy szalonban várakozva, ahol azt sem tudod, mikor kerül rád sor… Kerüld el a sorban állást, felesleges várakozást és foglalj hozzánk online felületünkön időpontot.

4. Előre tervezhető

Az előre foglalás nagy előnye, hogy tudsz vele tervezni. A naptárad előtt ülve pontosan tudod, mikor milyen esemény vár rád és mikorra kell igazán csininek lenned. A szőrnövekedésed ismered, nekünk csak 2 mm-t hozz és már el is tűntetjük a nemkívánatos szálakat.

5. Árak pontosan kalkulálhatók

A bejelentkezésnél pontosan tudod, mi lesz a számlád végösszege. Nem árulunk zsákba macskát, ezt már látod előre. Oké, ha borravalót is szeretnél hozni, arról nem beszélünk le 🙂

+ 1 Emlékeztető e-mail

Ha te is szereted a többszöri emlékeztetést, akkor nálunk a helyed. A foglalásról egyrészt kapsz egy visszaigazoló e-mailt (ha nem, akkor nem volt sikeres a foglalás!), másrészt 24 órával a találkozónk előtt küldünk még egy e-mailt. Így nincs elfelejtett időpont és te is biztos lehetsz a foglalásodban. Ráadásul a Google naptáradba automatikusan bekerül a foglalás, így bevésődik a többi tevékenység ideje közé is.

Hol tudsz időpontot foglalni szőrtelenítésre?

Természetes oldalunkon online, kattints ide és már meg is nyílik a link! 🙂 Várunk!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Személyes információkat nem tárolunk. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.