A mi történetünk:

2013-ban nyitottuk meg Debrecen első intimkozmetikáját. A gyantázás egyre szélesebb körben elterjedt szőrtelenítési módszer. Intimszalonunk garantálja, hogy olyan technikákkal és minőségi alapanyagokkal, eszközökkel szabadít meg a nem kívánatos szőrtől, hogy eszedbe se jusson megint borotváért nyúlnod. Nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik amellett hogy a legkíméletesebben gyantáznak, még szeretik is amit csinálnak és ami a legfontosabb: szeretik, hogy a vendégekkel foglalkozhatnak.

Szalonjainkban nyugodt, kellemes környezet vár. Kedves, kiegyensúlyozott és hozzáértő intimkozmetikusaink közül akárkihez is kerülsz, jó kezekben vagy.

Összes szalonunk nyílt, jó hangulatú és mégis egy intim hely, ahová kikapcsolódni, szépülni jössz. Figyelünk arra, hogy elvárásaidnak megfelelően precízen és 99% fájdalommentesen dolgozzunk.

Szeretnénk, ha szalonunkból jó érzéssel távoznál és tudjuk, hogy az a simaság és puhaság, mely a szőrtelenítés végén vár, meggyőz mindarról, amit képviselünk, amit a minőségi intimkozmetika jelent.

2016-ban nyitottuk meg Pesten az első fővárosi szalonunkat, azóta pedig a főváros és az ország több pontján is megtalálsz minket, úgy mint Debrecen, Szeged és Nyíregyháza.

Szalonjaink