Az Grow Big Kft. (székhely: 4032 Debrecen, Nagy Lajos király tér 5.; a továbbiakban: „Szervező”)
„AJÁNDÉK KUPON” néven promóciót indít (a továbbiakban: „Promóció”).

1. A Promóció időtartama 
A Promóciót 2021 december 1. és 2021. december 31. között bonyolítja a Szervező.

A kuponok beválthatóak: 2022. január 1. és 2022. január 31. között.

2. A Promóció menete 

A Promócióban azon természetes személyek („Vásárló/Vendég”) vehetnek részt, akik 2021. december 1. és december 31. közötti időszakban bármilyen szolgáltatást, vagy terméket vásárolnak egyszerre legalább 5.000 Ft értékben bármely magyarországi BESTWAX Center üzletben.

A Promóció keretében a Szervező vásárlásonként

a.  5.000 forint feletti, de 10.000 forintot el nem érő egyösszegű vásárlás esetén 1 darab 500,- Ft értékű kupont („Kupon”) ad át a Vásárlóknak.
 
b. 10.000,- Ft-ot elérő vásárlás esetén 1 darab 1.000,- Ft értékű kupont („Kupon”) ad át a Vásárlóknak.
 
A Kuponok 2022. január 1. és 2022. január 31. között válthatók be bármely magyarországi BESTWAX üzletben a nyitvatartási idő alatt. Az üzletek nyitvatartási ideje megtalálható az bestwax.hu oldalon.
A Kuponok beváltása úgy történik, hogy a Kupon birtokosa vásárláskor azt a kasszánál a BESTWAX alkalmazottjának, vagy alvállakozójának átadja, aki annak összegét a vásárláskor fizetendő végösszegből levonja. Személyenként és vásárlásonként kizárólag egy Kupon használható fel. A Kuponok más kedvezményekkel össze nem vonhatók, azokból készpénz nem adható vissza. A Kuponok készpénzre nem válthatók, hamisításuk, sokszorosításuk szigorúan tilos. Az elveszett vagy bármely okból megsemmisült Kuponok pótlása, illetve a lejárt Kuponok cseréje nem lehetséges.
A nem eredeti, lejárt (a Promóció időtartamán túl beváltani kívánt), megsérült vagy megrongálódott kupon beváltását a beváltást végző BESTWAX üzlet alkalmazottja, vagy alvállalkozója visszautasíthatja.

A Kupon elfogadásával a Vásárló automatikusan elfogadja a jelen promóciós szabályzat rendelkezéseit.

3. Információ a Promócióról 
A Promóció szabályzata a bestwax.hu oldalon érhető el.

A Promóciót a Szervező az alábbi felületeken hirdeti meg: a BESTWAX üzleteiben kihelyezett poszterek, plakátok, bestwax.hu honlap, BESTWAX Center Facebook és Instagram oldala, BESTWAX hírlevél.

4. További szabályok 
A Szervező fenntartja a jogot a Promóció előzetes bejelentés és indokolás nélküli módosítására, leállítására, ill. felfüggesztésére, amelyről közleményt köteles megjelentetni a bestwax.hu honlapon. A Vásárló felelőssége, hogy erről körültekintő módon a honlapról tájékozódjon.
A Promócióra a mindenkor hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései irányadók.
A Promócióval kapcsolatosan felmerülő esetleges jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

A Szervező a Promóció időtartamán túl a Promócióval összefüggésben semmiféle panaszt, ill. igényt, követelést nem fogad el.

Debrecen, 2021. november 8.