Úgy érzed a munkahelyeden elmegy az energiád és nincs erőd a saját dolgaidra?

Szeretnél több szabadidöt, szebb munkakörnyezetet, kedves kollégákat és támogató csapathoz tartozni?

Szőrtelenítés, gyantázás, BESTWAX Budapest, intimkozmetika

A BESTWAX-náI mindent biztosítunk számodra, igy az értelmetlen dolgok helyett, belsö kényszer nélkül, nyugodtan tudsz a saját életedre koncentrálni.

Tekintsd meg karrier videónkat!

A BESTWAX Center az ország legnagyobb intimkozmetika hálózata. Küldetésünk a legmagasabb szolgáltatást biztosítani az ügyfeleinknek és a legjobb környezetet a munkatársainknak.

Ha elég igényesnek érzed magad a munkádra és a környezetedre, esetleg alapszinten beszélsz angolul és a munkabírásod is meghaladja az átlagos szintet, akkor a BESTWAX lehet az új – vagy éppen első – munkahelyed.

Szeretnél több szabadidőt, szebb munkakörnyezetet, kedves kollégákat és támogató csapathoz tartozni?

Akár 4 napos munkahéttel, gyönyörű környezetbe, kedves és őszinte munkatársaink mellé keressük legújabb gyöngyszemünket.

Ezt tudjuk ígérni:

  • versenyképes, a munkád minőségével és mennyiségével arányos, 8 órás jövedelem;
  • szakirányú továbbképzéseken való részvétel támogatása;
  • rugalmas, egyéniesített munkabeosztás;
  • magas színvonalú, sikerorientált de alkalmazott-központú munkarend;
  • igényes és hosszú távra tervezhető munkahelyi környezet;
  • összetartó, kedves, segítőkész munkatársak.

Mi vidámak és motiváltak vagyunk, nálunk a hétköznapi munka nem egy kötelező rossz. Szeretünk a munkahelyünkön lenni, hiszen szeretjük, amit csinálunk és a jó csapat által a munkahelyi légkör is szuper. Fontos, hogy a kemény munka után időt szakítunk a szórakozásra is. A BESTWAX-nál olyan munkamorál fogad, ami kihangsúlyozza az önállóságot és az egymás iránti tiszteletet, valamint lehetőséget nyújt a fejlődésre.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kétféleképpen jelentkezhetsz!

Motivációs leveledben írd meg, miért tartod magad alkalmasnak az intimkozmetikus pozíció betöltésére, valamint, hogy miért szereted ezt a szakmát, s hogy miért szeretnél velünk dolgozni. Jelentkezz a következő e-mail címen fényképes szakmai önéletrajzoddal és motivációs leveleddel: karrier@bestwax.hu (az email tárgyába írd bele, melyik szalonunkba jelentkezel!)

VAGY töltsd ki az alábbi jelentkezési formot és mi minden esetben jelentkezünk a megadott elérhetőségeid valamelyikén!