Heti 5000 Ft értékű INGYEN BESTWAX gyantázás Neked is…

Először is köszönet, hogy Te is részt veszel INGYEN BESTWAX játékunkon! 🙂

Mi annyira biztosak vagyunk  egyedülálló szolgáltatásainak sikerében, hogy most Neked is lehetőséget biztosítunk, hogy akár INGYEN kipróbálhasd a BESTWAX Centert!

Annyit kell csupán tenned, hogy jelentkezel nyereményjátékunkra. A jelentkezés feltétele, hogy a lenti jelentkezési mezőkbe pontosan megadod teljes neved és email címed és ezzel az egy mozdulattal, már Te is részt veszel nyereményjátékunkon!

A nyertes nevet minden héten hétfőn délelőtt 10:00 órakor, a számítógépes sorsolást követően, kiírjuk a weboldalunk Nyertesek menüpontjába.

Figyelem! A nyerteseket nem értesítjük sem telefonon, sem e-mailben! Ez legyen a Te dolgod:)

Látogass el minden héten hétfőn weboldalunkra és ellenőrizd, hogy Te nyertél-e! Ezt úgy tudod leellenőrizni, hogy kattints a nyertesek menüpontra, és nézd meg, hogy szerepel-e a neved a nyertesek között. Ha látod a neved a nyertesek között, a lista legfelső neveként és a neved mögött az aznapi dátum szerepel, akkor bizony Te vagy a szerencsés heti nyertes!

De, vigyázz, mert ha nem jelentkezel aznap délután 18:00 óráig, akkor nem lehetsz jogosult a jól megérdemelt nyereményedre.

Ez persze csak akkor fordulhat elő, ha elfelejted hétfőn megnézni weboldalunkat. Ezért azt javaslom, hogy már most azonnal állíts be emlékeztetőt a telefonodon, számítógépeden vagy írd be a naptáradba, mert hidd el, nincs annál bosszantóbb, mint ha Téged sorsol ki szerencsés nyertesnek a gép, Te pedig csak másnap veszed csak észre, hogy nyertél… Volna!

De mi a teendőd, ha Te vagy a heti BESTWAX nyertes?

Ebben az esetben csupán annyi dolgod van, hogy még aznap 18h-ig jelentkezned kell telefonon a hozzád legközelebb eső BESTWAX Center telefonszámán az 5000 Ft értékű BESTWAX gyantázásért, mert ha aznap délután 18h-ig nem jelentkezel, akkor bizony másnap vagy harmadnap már nem vagy jogosult a nyereményedre.

Tehát összefoglalva a teendőid! Jelentkezz a játékra, ellenőrizd minden héten weblapunkon a nyertesek listáját, ha nyertél, akkor még aznap délután 6 óráig telefonálj, diktáld be a jelentkezésnél megadott email címedet, majd várunk szeretettel a BESTWAX Centerbe!

Én azt tanácsolom, hogy jelentkezz MOST!

Itt iratkozz fel!

Töltsd ki az alábbi mezőket, majd erősítsd meg a feliratkozásodat az email fiókodon keresztül!