Válassz egy terméket és ingyen megkapod! – Prómóció szabályzat

Látogass el valamelyik BESTWAX szalonba, vagy a www.bestwax.hu webshop-ba és vásárolj bármilyen LAVISH terméket, amiről otthon videot készítesz és mi ajándékba adunk neked egy másik LAVISH terméket.

A kupont beváltó személy automatikusan elfogadja a promóciós szabályzatot, amely a bestwax.hu oldalon található. Személyenként és vásárlásonként maximum 10db termék adható. A termék 2020.04.30-ig, váltható be a BESTWAX bármely magyarországi üzletében. A termék készpénzre nem váltható.

Játékszabályzat:

BESTWAX „Válassz egy terméket és ingyen megkapod!” PROMÓCIÓ SZABÁLYZATA 

Az Grow Big Kft. (székhely: 4032 Debrecen, Nagy Lajos király tér 5.; a továbbiakban: „Szervező”) „Válassz egy terméket és ingyen megkapod!” néven promóciót indít (a továbbiakban: „Promóció”). 

1. A Promóció időtartama 

A Promóciót 2020. január 13. napja és 2020. március 31. napja között bonyolítja a Szervező. 

Videók fogadásának napjai:
2020. január 13. és március 31. között.

A videók Termékre váltására rendelkezésre álló időintervallum: 2020.01.13. hétfő és 2020.04.30. csütörtök között. 

2. A Promóció menete 

A Promócióban azon természetes személyek („Vásárló/Vendég”) vehetnek részt, akik 2020. január 13. és március 31. közötti időszakban bármilyen LAVISH terméket vásárolnak bármely magyarországi BESTWAX Center üzletben, vagy a www.bestwax.hu weboldalon.

A Promóció keretében a Szervező beküldött videónként („Videó”) a Videóban szereplő egy darab termék értékének megfelelő értékű utalványt („Utalvány”) küld emailben a Vásárlóknak.

Az Utalványt kinyomtatni nem kell, elég bemutatni a BESTWAX alkalmazottjának az emailt.

Az emailben szerepelnie kell a játékban résztvevő:

  • Nevének
  • Email címének
  • Telefonszámának

Az Utalvány 2020. április 30. napjáig beválthatók bármely magyarországi BESTWAX üzletben a nyitvatartási idő alatt. Amennyiben a Vásárló a www.bestwax.hu oldalon vásárolt, az ajándék Terméket postán küldi a szervező. Az üzletek nyitvatartási ideje megtalálható a bestwax.hu oldalon. 

Az Utalványok beváltása úgy történik, hogy a Vásárló a Videót email-ben, fájlküldő szolgáltatással (pl.: WeTransfer – www.wetransfer.com) elküldi az info@bestwax.hu email címre. Ezt követően 3 munkanapon belül a szervező válasz emailben egy Utalványt (Gift Card) küld a Vásárlónak. Videónként kizárólag egy Utalvány használható fel, egy darab termék értékének megfelelő összegben. Az Utalvány más kedvezményekkel össze nem vonhatók, azokból készpénz nem adható vissza. Az Utalvány készpénzre nem váltható, hamisításuk, sokszorosításuk szigorúan tilos. Az Utalványt kinyomtatni nem kell, elég bemutatni a BESTWAX alkalmazottjának. Az elveszett vagy bármely okból megsemmisült Kuponok pótlása, illetve a lejárt Kuponok cseréje nem lehetséges. 

A nem eredeti, lejárt (a Promóció időtartamán túl beváltani kívánt), megsérült vagy megrongálódott Utalvány beváltását a beváltást végző BESTWAX üzlet alkalmazottja visszautasíthatja. 

A Videó beküldésével a Vásárló automatikusan elfogadja a jelen promóciós szabályzat rendelkezéseit.

3. A videó

A video beküldésével a Vásárló hozzájárul, hogy a BESTWAX a videót felhasználja az alábbi felületeken: bestwax.hu honlap, BESTWAX Center Facebook és Instagram oldala, A BESTWAX YouTube csatornája, BESTWAX hírlevél.

A Videónak meg kell felelnie a Facebook, Instagram és YouTube irányelveinek (https://www.youtube.com/intl/hu/about/policies/#community-guidelines).

A videó nem lehet rövidebb 15 másodpercnél és nem lehet hosszabb 5 percnél.

A videóban szerepelhet több termék is, de csak egy darab termék értékének megfelelő utalványt küld a szervező.

A videót emailben, fájlküldő szolgáltatáson keresztül (pl.: WeTransfer – www.wetransfer.com) küldheti be a játékban résztvevő Vásárló az info@bestwax.hu email címre.

A videón a Vásárlónak vállalnia kell az arcát, de legalábbis a hangját.

A videoban szó kell essen az alábbiakról:

  1. Hol vásárolta a terméket?
  2. Mi a benyomása a termékről?
  3. Miért ezt a terméket választotta?
  4. Milyen érzés a használat után?

3. Információ a Promócióról 

A Promóció szabályzata a bestwax.hu oldalon érhető el. 

A Promóciót a Szervező az alábbi felületeken hirdeti meg: a BESTWAX üzleteiben kihelyezett poszterek, plakátok, bestwax.hu honlap, BESTWAX Center Facebook és Instagram oldala, BESTWAX YouTube csatornája, BESTWAX hírlevél. 

4. További szabályok 

A Szervező fenntartja a jogot a Promóció előzetes bejelentés és indokolás nélküli módosítására, leállítására, ill. felfüggesztésére, amelyről közleményt köteles megjelentetni a bestwax.hu honlapon. A Vásárló felelőssége, hogy erről körültekintő módon a honlapról tájékozódjon. 

A Promócióra a mindenkor hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései irányadók. 

A Promócióval kapcsolatosan felmerülő esetleges jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak. 

A Szervező a Promóció időtartamán túl a Promócióval összefüggésben semmiféle panaszt, ill. igényt, követelést nem fogad el. 

Debrecen, 2020.01.13.