Ha Bőrápolás akkor LAVISH !

Ha Bőrápolás akkor LAVISH !

A védekezésben különösen fontos szerepet kap a bőrünk védelme, annak megfelelő ápolása, tisztán tartása.
A bőr testünk legnagyobb szerve, s mint ilyen számos funkciót lát el.
Bőrünk az elsődleges védelmi vonalunkat alkotja, megvéd minket a külső káros hatásoktól.
A bőr ápolásának legalapvetőbb része a tisztán tartása. A tisztálkodás a mindennapi rutinhoz tartozik, de nem mindegy, hogy ezt milyen kozmetikummal végezzük!

A különböző fertőtlenítő gélek, oldatok ahelyett, hogy ténylegesen megtisztítanák a bőrt, inkább kiszárítják, ami ahhoz vezet, hogy felborul a bőr pH értéke, sebessé válik, kirepedezik, ezzel több kárt csinálva mint hasznot! A védelmi pajzsunk gyengül, ez által egyenes utat kapnak a szervezetünkbe a kórokozók.

A kókusz olaj pH értéke közel megegyezik a bőr pH értékével, mélyen hidratál, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, a benne lévő laurinsav illetve kaprinsav pedig baktericid, virucid, fungicid hatást biztosít.
A Lavish minden testápoló és ajakápoló termékének az alapja a kókuszolaj, e mellett shea vajat, olíva olajat, argán olajat tartalmaznak, melyek A, C, D, E vitaminokban gazdag olajak.

Ezek a vitaminok hozzájárulnak a bőr egészségének és szépségének a megőrzésében!
A Lavish termékekben nem található meg semmilyen káros összetevő, parabén mentesek, SLS-mentesek, sem alkoholt, sem szilikont nem tartalmaznak, illetve az illatukat és a színüket is a természet ajándékozta!

Válogass webshopunkból kedvedre: https://lavish24.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Személyes információkat nem tárolunk. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.