Ne hagyd, hogy kiszáradjon a kezed!

Ne hagyd, hogy kiszáradjon a kezed!

Bőröd az első védelmi réteged. A száraz bőr nem nyújt védelmet a fertőzésekkel szemben.

A hideg beköszöntével, fokozottan kell figyeljünk bőrünk ápolására, amit a vírusölő kézfertőtlenítők még jobban kiszárítanak. 

1. KÉZMOSÁS

  1. Jelenleg, különösen a téli időszakban és amikor sajnos COVID-19 vírus tombol közöttünk, fontos, hogy minden kézmosáskor ügyeljünk arra, hogy a csuklót, az ujjak közötti területeket, a hüvelykujj körül és a körmöket is alaposan megtisztítsuk.
  2. Kézmosás során fontos a meleg víz és SZAPPAN használata. Kifejlesztettünk egy új, fantasztikus illatú szappant, illetve kamillát és glicerint tartalmazó kézkrémet, amit VISH WASH névre kereszteltünk Lavish márkánkon belül. Úgy gondoljuk kiemelten fontos, hogy a kézmosás után rögtön megakadályozzuk a kéz berepedezését, és azonnal visszahidratáljuk, hogy ne tudjon bejutni vírus és egyéb kórokozó (a hasznos baktériumok túlnyomó része a bőr felszínén és az emésztőrendszerben található) a sérült hámfelületen keresztül.
  3. Kézmosás után minden üzletünkben frissen mosott és fertőtlenített egyszer használatos(!) (értsd: használat után rögtön megy újra a mosásba) textil kéztörlőt találsz. Ezzel csökkentjük a papírhulladékot és higiénikus feltételeket biztosítunk számodra.


2. ÁPOLÁS

  1. Csakúgy, mint az arcápolás során, a kézápolás is megköveteli az egészséges táplálkozást, a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitelét, valamint a kellő mennyiségű folyadék elfogyasztását.
  2. A táplálkozáson és egészséges életmódon kívül, olykor a kéz szárazsága egyszerű okra vezethető vissza, mint amilyen például jelenleg a COVID-19 vírus jelenléte miatt alakul ki, ez a rendszeres fertőtlenítés és az ápolás mellőzése. A kirepedezés kezelése nagyon fontos, hiszen a bőrünk az első védelmi rétegünk, itt jut be leghamarabb a nem kívánt kórokozó. A Lavish VISH WASH és HAND CREAM termékcsaládunk pontosan ezt a jelenséget orvosolja. Kézmosás után, kézkrémünk, mely glicerint és kamillát tartalmaz rögtön hidratál és gyorsan beszívódik.
  3. Használd otthon is! 😉

Válaszd ki  a számodra megfelelő hidratáló termékünket és télen se feledkezz meg a bőrápolásról!
 https://lavish.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Személyes információkat nem tárolunk. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.