Miért jó gyantáztatni?

Miért jó gyantáztatni?

Van egy kérdés, ami sokszor felmerülhet azokban a hölgyekben, akik még nem próbálták ki a gyantáztatást, s ez nem más: miért is jó gyantáztatni? Összegyűjtöttünk most nektek néhány okot, amiért mi azt gondoljuk, hogy jó a gyantázást és hozzá írtunk még néhány gondolatot, amiket pedig már Ti mondtatok nekünk. Lássuk, miért is jó gyantáztatni és miért is jobb gyantáztatni, mint más módszerrel szőrteleníteni?

A gyantázástól sokan félnek, mert fájdalmasnak, kellemetlennek és teljesen újnak tartják a dolgot, de aki egyszer „rákap az ízére”, azaz ellátogat a BESTWAX intimgyanta szalonba, az többé sem máshová nem megy, sem más szőrtelenítő módszer után nem nyúl, hiszen:

1. Nálunk szőrök eltávolítása gyökerestől történik

A gyantázás során a szőröket gyökerestől távolítjuk el, aminek következménye a hetekig tartó bársonyosan sima bőr. Ezt semelyik másik, otthon is elvégezhető szőrtelenítő eljárás során nem kapod meg – vagy egyáltalán nem ilyen egyszerűen. A borotva erősíti a szőrt és már estére kibújnak a sörték, ami elég kellemetlen tud lenni; a krémek olyan anyagokat tartalmaznak, amik sima érzetet adnak, de ha hetekig figyeled hatását, érezhető a szőr megsokszorozódása; az epilátor pedig egy rém fájdalmas és időigényes folyamat, amivel a kósza szőrszálak nem eltávolíthatók.

2. Bársonyos, sima bőr hetekig

A BESTWAX egy fájdalommentes gyantázást kínál neked és bársonyosan sima bőr érzetét hetekig. Nincsenek sörték, kellemetlen pillanatok, csak sima bőr. Ráadásul az újra növést már 2 mm-től el tudjuk távolítani, így párod szinte semmit sem fog érzékelni a „gyantázásra hangolódó” fázisból.

3. A szőrszálak ritkulnak és vékonyodnak

Ki gondolta volna: a rendszeres BESTWAX gyantáztatásnak köszönhetően a szőrszálak ritkulnak, elvékonyodnak, idővel egyre kevesebb nem kívánt szállal kell számolnod, amit pedig mi pillanatok alatt eltávolítunk. Így ez nem csak a legegyszerűbb és legfájdalommentesebb módja a tartós szőrtelenítésnek, de még a leghatékonyabb is.

4. A szőr visszanövésekor nincs az égő, viszkető érzés

Megvan, amikor a borotválás után ég, csíp a bőröd? Az is ismerős, hogy mennyire tud viszketni a bőr a szőr növekedése során? Igen, ezt valószínűleg már mindannyian átéltük, akik először borotvával próbálkoztunk, de van megoldás! A BESTWAX gyantázást követően a szőrnövekedés nem fájdalmas és kellemetlen, a 2 mm-t szőrös felesleget pedig fél lábon is ki lehet bírni a következő alkalomig, hogy újra simává varázsoljunk.

5. Szőrtüszőgyulladás, az meg micsoda?

Újabb ismerős dolog azoknak, akik a borotvával vívtak egy ideig: karcolások, vágások és szőrtüszőgyulladások. Megvan? És az is, hogy a BESTWAX gyantázást követően ezzel többé nem kell számolnod? Ha pedig találunk egy kósza szőrbenövést, annak eltávolításában mi is segítünk.

6. Az intimgyantában szabadságot ad

Az elmúlt évek nagy slágere volt, hogy a hölgyek szívük választottját egy kis cuki formával lepték meg az intim részeken. Ekkor jött a gyémánt, a leszállópálya, kocka és egyéb őrületek, amiket csak a képzelet megálmodott. Természetesen mindezek ma is kérhetők, mi szívesen elkészítünk neked bármit, ám tapasztalatból – s a ti rendelési arányotokból – mondjuk, hogy a csupaszság 2017 legnagyobb slágere. Higiéné szempontjából pedig a legtutibb dolog.

Ha Te is kedvet kaptál a BESTWAX intimgyanta szalon szolgáltatásaihoz, mert szakemberre bíznád magad, elég a borotvából és az otthoni kínzásból, akkor néhány kattintással egyszerűen foglalj nálunk online időpontot. Kattints: https://bestwax-szortelenites.hu/kapcsolat/

Várunk!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Személyes információkat nem tárolunk. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.