Miért a BESTWAX?

99% FÁJDALOMMENTES TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS TETŐTŐL TALPIG

Úgy gondoljuk, maximalizmusunkkal, természetes alapanyagainkkal, higiénikus és intim környezetünkkel valóban a legjobb szőrtelenítő szolgáltatást nyújtjuk a szépségiparban! A BESTWAX egy rohamosan fejlődő franchise, országosan 8 helyszínen jelen vagyunk: Budapesten a II., VI., IX., XIII. kerületben, valamint Debrecenben az egyetemvárosban, illetve a belvárosban, Szegeden és Nyíregyházán nyitottuk meg üzleteinket! A BESTWAX-nál olyan szakemberek dolgoznak, akik amellett, hogy a legkíméletesebben gyantáznak, szeretik is, amit csinálnak! Missziónk, hogy a lehető legjobb szolgáltatással, a legkíméletesebb áron, a legjobb alapanyagokkal várjuk a szépülni vágyó vendégeinket, ezért saját innovációnk is megjelent üzleteinkben és webshopunkon: a természetes kozmetikummárkánk: A LAVISH!

HOGYAN CSINÁLJUK?

Felejts el mindent, amit eddig a gyantázás gyötrelmeiről gondoltál!

A szőrtelenítés a BESTWAX-al 99%-ban fájdalommentes és rendkívül tartós. Kérj időpontot, gyere el, próbáld ki és tedd fel magadnak a kérdést: Eddig miért nem így csináltam? A BESTWAX UTÁNOZHATATLAN!

Ha még nem jártál gyantázónkban, természetes, hogy rengeteg kérdésed van a kezeléssel kapcsolatban. Szeretnénk, hogy tudd: semmitől nem kell tartanod, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy Te elégedetten és felszabadultan távozhass tőlünk!