Intimgyanta kismamáknak – avagy szabad-e gyantáztatni terhesség alatt?

Intimgyanta kismamáknak – avagy szabad-e gyantáztatni terhesség alatt?

Azért mert valaki kismamává válik, nem kell rögtön lemondania a nőiességről, igényességről… Sőt! A jó közérzethez bőven hozzátartozik az is, hogy a hölgy élete legszebb periódusában is igazán vonzónak, kívánatosnak és leginkább nőnek érezze magát. Mi ebben szeretnénk nekik segíteni: intimgyanta szolgáltatásunk nekik is szól. Összegyűjtöttünk 5 érvet, miért is érdemes minket választani.

1. Intim gyanta – intim környezet

Az intim gyanta mindig is egy olyan terep, amiben szeretjük, ha megvan a diszkréció. Kismamaként pedig főleg: legyen a hely tiszta, meghitt és semmi se zaklasson fel minket. Jó hírünk van: a BestWax teljes mértékben kielégíti ezeket az igényeket. Nálunk nem kell tartanod a sürgetéstől, a mosdónk makulátlan, kolléganőink pedig precízen dolgoznak és diszkrétek.

2. Nem éred el, mi segítünk

Igen, ha már az 5-6. hónapnál jársz, akkor a hajolgatás egyre kellemetlenebb… és ez az idő előrehaladtával csak fokozódni fog. Éppen ezért hagyd el a borotvát és a gyantázást bízd szakemberre… Bízd ránk! Precíz és fájdalommentes gyantázás már 2 mm-es szőrnövéstől. A végeredmény: tökéletes eredmény, amit te egy idő után nem látsz, de partnered nagyon fog értékelni 😉

Intimgyanta kismamáknak – avagy szabad-e gyantáztatni terhesség alatt?

3. Kényelmes megközelíthetőség

Szalonunk a belvárosban található, így nagyon könnyű autóval és tömegközlekedéssel is elérni minket. Jelentkezz be online, várunk!

4. Akár a 9. hónapban is

Már a terhesség utolsó hónapjában jársz? Akkor feltétlenül látogass meg minket, hogy az ügyes-bajos borotválást ne egy ideges asszisztensre kelljen bíznod majd a kórházban. A BestWax-ban intim környezet vár, ráadásul a kezelést követően minimum egy hónap simaságra számíthatsz, így a pici mellől sem kell majd elszakadnod egy gyors szőrtelenítésre.

5. Bérlet akció

Ha egyszer rákapsz a BestWax simaság okozta tökéletes kényelemre, akkor többé nem nyúlsz a borotvához, szőrtelenítő – és egyébként szőrt erősítő – habok tengeréhez, vagy egyéb szőrmentesítő-kuruzsláshoz, hanem továbbra is minket választasz. Ami nagyon jó hír, hiszen bérlet akciónkkal folyamatosan a legkedvezőbb áron tarthatod magad formában – akár kismamaként is. Részletekről érdeklődj kolléganőinknél.

Ha Te is szívesen kipróbálnád a BestWax intimgyanta szalon szolgáltatásait, jelentkezz be hozzánk online. Online időpontfoglalás ezen a linken: https://ovatu.com/sites/bestwax-budapest/11781

Várunk!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Személyes információkat nem tárolunk. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.