Intim gyantát, de rögtön!

Intim gyantát, de rögtön!

Itt a jó idő, ami egyúttal azt is jelenti, hogy kezdődik a bikini szezon… Te is tudod, pár éve éles az átmenet: a télből a nyárba váltunk egy hétvége alatt, így már nincs idő arra, hogy tavasszal szépen megtervezzük a szőrtelenítési procedúrát, azonnal szeretnénk a gyantázást. És akkor jön képbe a BestWax intimgyanta szalon, ahol felesleges fecsegés helyett alapos és gyors munka folyik – a bejelentkezés pedig csupán egy kattintás.

Néhány éve már kialakult az a trend, hogy a gyantaszalonoknak nem csak a nyári időszakban van létjogosultsága, hanem egész évben. A vendégek nem háromhavi, hanem egész éves simaságra vágynak, a szőrtelenítést személyes higiénés alapnak tekintik.

A BestWax szalonjaiban azt tűztük ki célul, hogy a vendégek az év minden szakában kényelmesen szépülhessenek; a szőrtelenítés ne macera, hanem egy, az életük részét képező szolgáltatás legyen. Büszkén állíthatjuk, hogy a hozzánk ellátogató vendégek elégedetten távoznak, hiszen éppen azt kapják, amit szeretnének:

– precíz szőrtelenítést,
– fájdalommentesen,
– gyors időpontfoglalást, lehetőleg azonnal és
– egy tiszta, bensőséget környezetet, ahol ellazulhatnak a kezelés alatt.

Mivel kolléganőink folyamatosan szakmai képzéseken vesznek részt, így a kezelések színvonala is napról-napra emelkedik, ami egyenes arányban van a hozzánk járó törzsvendégek számának növekedésével is. Büszkék vagyunk csapatunkra, ahová mindig várjuk az új munkaerő jelentkezését is!

Van már időpontot hozzánk? Jelentkezz be online ITT!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Személyes információkat nem tárolunk. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.