1. Ez olyan mintha nőgyógyászhoz mennék?

Abszolút nem! Nem kell rettegned, hogy rossz híreket kapsz, vagy hogy egy férfi előtt kell kitárulkoznod. Kedves és tapasztalt munkatársunk közé kerülsz majd és a kezelés előtt mindent átbeszéltek a menetrendről töviről hegyire. A bugyidat sem kell levenni, ha nem akarod.

2. Mennyire meleg a gyanta?

A legmodernebb technológiájú krémgyantákat használjuk, mely egyedülálló a piacon és egyik nagy előnye, hogy nem kell “forrnia” ahhoz hogy használható legyen. Testhőmérsékletűre hevítjük, majd egy spatula segítségével kenjük a kezelendő testrészre.

3. Milyen hosszúra kell növeszteni?

Speciális gyantáink már a 2 mm hosszúságú szőrszálakat is tökéletesen eltávolítják, így ha már az igen rövid szőrszálak is zavarnak, nyugodtan jöhetsz. Ha túl hosszúnak tartjuk a szőrt, akkor sem kell aggódnod, mert akkor azokat a kezelés előtt géppel vagy ollóval visszavágjuk, rövidítjük, így biztos, hogy nem szakad be a szőrszál, ezzel elkerüljük a szőrbenövést is és így még kíméletesebb és hosszan tartó a kezelés.

4. Ha több szolgáltatást veszek igénybe, magas a végösszeg?

Testrészenként külön áraink vannak, de minél több szolgáltatást veszel igénybe ugyanazon az alkalomkor, annál nagyobb kedvezményben részesülsz. Illetve ha honlapunkon regisztrálsz a heti nyereményjátékra, akkor akár ingyen gyantázást is nyerhetsz.

5. Milyen a környezet?

Nem kell aggódnod. Kezelőink teljesen elszeparáltak a várótértől,nyugodtan lehet “pucérkodni”, nem kell tartanod attól hogy valaki “bezavar”, benyit vagy meglát. Kényelmes ágyainkon, higiénikus környezetben, lágy színek között biztosítjuk szépülésed.

6. Nem fogok megfázni?

Figyelünk a hőmérsékletre és persze figyelembe véve a pőre ruházatot egy-egy kezelés során, kapsz nálunk törölközőt vagy plédet ha fáznál.

7. Ha szomjas vagyok?

Megérkezésedkor mindig kávéval, teával, vízzel, üdítővel esetleg pezsgővel kínálunk. A választás már csak a tiéd.

8. Mennyi ideig marad sima?

Gyantázás után 3-4 hét garantált a sima bőrfelületre és ellentétben a borotvától vagy az epillátortól ez nem szúr, ha nőni kezd. Nem okoz szőrbenövést, bőrirritációt vagy szőrtüszőgyulladást. A még tartósabb eredményhez pedig Te is hozzájárulhatsz: viselj pamut bugyit, ruházatot, hetente egyszer bőrradírozz, szükség esetén kamillás borogatással is nyugtathatod a bőrödet.

9. Fog fájni? Mennyire?

Mi nők tudjuk a szépségért meg kell szenvedni, nincs ez másképp a szőrtelenítéssel sem. Ha még “gyantaszűz” vagy, akkor az első alkalom egy kicsit kellemetlen, de ha rendszeresen gyantázol, akkor már meg sem fogod érezni a kezelést, sőt a szőrszálaid is ritkulni fognak.

10. Meg fog nyúlni a bőr?

Ma már olyan gyantákkal dolgozunk ellentétben a régi, patronos gyantákkal, melyek nem a bőrhöz tapadnak, hanem csak a szőrszálakhoz es azt ölelik körül. így amikor letépjük nem nyúzzuk a bőrt, nem okozunk hámsérülést.

11. Mindenhol leszeditek a szőrt intimgyanta esetében?

Ha teljes intimgyantát választod, akkor igen. Ez jelenti a teljes szeméremdomb, az ajkak külső és belső ívének, valamint a fenék külső és belső ívének szőrtelenítését.

12. Szoláriumba, napra mehetek?

Közvetlenül gyantázás után nem ajánlott sem a szolárium, sem a napozás. A barnulással várj legalább egy napot, hogy elkerüld az esetleges problémákat. Hordj pamut ruházatot, hogy a szintetikus anyagok ne irritálhassák a frissen gyantázott területet.

13. Mennyi ideg tart egy kezelés?

A teljes intimgyantázás kb. 30 percet vesz igénybe, de nyugodj meg, mi sehová nem sietünk.:) Amikor csak szükségét érzed, megállunk, pihenünk, hiszen a tökéletes eredmény elérésére mindig rászánjuk az időt.

14. Férfiakat vállalunk-e?

Igen, férfi vendégeket is fogadunk, de a férfi intim területek waxolását nem minden intimkozmetikusunk vállalja. Az online foglalásnál a szolgáltatás kiválasztása után a rendszer már csak azokat a munkatársakat fogja lehetőségként felkínálni neked, akik végzik az adott szolgáltatást.

15. Van-e garancia, hogy nem sérül a bőröm?

Mivel a bőr sérülékenysége nem csak rajtunk múlik, ezért garanciát nem tudunk vállalni. Vendégeink felnőtt, felelősségteljes emberek (gyermekek esetén szülői beleegyezés szükséges) és bízunk benne, hogy a saját érdekedben odafigyelsz arra, hogy a olyan gyógyszerkészítményt használsz, ami befolyásolja a bőröd állapotát, vagy törődsz a bőröd egészségével – amiben egyébként az intimkozmetikusaink és saját fejlesztésű termékeink a segítségedre lesznek – mi azt tudjuk megígérni, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy úgy érezd: “Ilyen szolgáltatást még sehol nem kaptam.”