Viki

Viki az elsők között került a BestWax Center csapatába 2013-ban, mára komoly gyakorlattal rendelkező intimkozmetikussá vált. Szabadidejét szívesen tölti utazással, különböző kultúrák megismerésével. Munkája egyben a hobbija is, nála garantált a jókedv és elvárásának tekinti, hogy a vendégek a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják.

Anna

Anna egy kedves, megértő, precíz lány, aki számára nagyon fontos a vendég komfortérzete, valamint az, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. Kiválóan gyantáz, folyamatosan fejleszt, fejlődik, mert tudja, hogy mindig van jobb, és még annál is jobb! Munkáját egyben a hobbijának is tartja, így a szalonban töltött idő a vendégei számára a testi-lelki megújulás.

Dóri

Dóri a kezdő motorosok óriási lendületével törekszik arra, hogy a csapat igazi, erős tagjává váljon és megállja a helyét, sőt, a legjobb legyen, amihez minden segítséget megkap. Az utazásnál jobban csak az állatokat szereti, ha kis kedvenceddel érkezel, örömmel fogadja őket is. Ha vele találkozol, biztos lehetsz benne, mosolyával, egyéniségével elfeledteti veled a gondjaidat és megszépülve, elégedetten mész haza.