Rita

Rita 14 éve kozmetikus, így nem volt nehéz elsajátítania BESTWAX elméletét és gyakorlatát. Különleges képessége, hogy nagyon közvetlen és laza mint a rigalánc, így bárkivel, bármiről el tud csevegni még angolul is. Igazi életvidám bulis csajszi. Ismerkedj meg vele a BESTWAX 9. kerületi szalonjában!

Gerda

Gerda a szépségszakmát választotta hivatásának, először kozmetikusként tevékenykedett, aztán úgy döntött, hogy magasabb szintre lép a szakmájában. Az élet elé sodorta a BestWax munkalehetőségét, mint intimkozmetikus. Amint megtapasztalta és elsajátította az új tudást, tudta, hogy megtalálta a helyét ebben a szép szakmában. Elvégre semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság és persze egy jó intimkozmetikus Gerda személyében, aki nyitottságával és kedvességével azonnal megtöri a jeget.

Dóri

Dóri a BESTWAX Pest VI. kerületi csapatának legújabb tagja.
Esős napokon szeret otthon bebábozódni, mécseseket gyújtani és lazulni. Hobbi szinten érdekli a testmozgás és az ezotéria. Az állatok a gyengéi, imádja őket. Intimkozmetikusként most debütál, habár nem áll távol tőle a gyantázás, mert ezelőtt kozmetikusként tevékenykedett.
Számára nagyon meghatározó, hogy a szakmája egyben buli is legyen, amit szeretettel végezhet. Úgy érzi ezeket a BESTWAX-nál megtalálta. Kedvenc terméke az Avokádós testvaj mellett a Dark Noir diffuzer, egyszerűen imádja az illatát.
Szuper képessége: Jó hallgatóság, és bármikor újra tudja nézni a Szex és New York bármelyik epizódját. 😀

Eszter

Eszter mindig is egy stresszmentes környezetben szeretett volna dolgozni, ami a BESTWAX Centerben valósult meg számára.
Mielőtt csatlakozott hozzànk szintén a szépségszakmában dolgozott kozmetikusként.
Vendégeit főként türelmével, jó hallgatóságával és szakmai elhivatottságával győzte meg.
Szabadidejében szeret sütni, kiràndulni, filmezni és sportolni.