2013-ban nyitottuk meg Debrecen első intimkozmetikáját. A gyantázás egyre szélesebb körben elterjedt szőrtelenítési módszer. Intimszalonunk garantálja, hogy olyan technikákkal és minőségi alapanyagokkal, eszközökkel szabadít meg a nem kívánatos szőrtől, hogy eszedbe se jusson megint borotváért nyúlnod a drogériában. Hiszen nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik amellett, hogy a legkíméletesebben gyantáznak, még szeretik is, amit csinálnak és, ami a legfőbb: szeretik, hogy a vendégekkel foglalkozhatnak.

Szalonunkban nyugodt, kellemes környezet vár. Kedves, kiegyensúlyozott és hozzáértő intimkozmetikusaink közül akárkihez is kerülsz, tudd, hogy jó kezekben vagy.

Nyílt, jó hangulatú és mégis egy intim hely szalonunk, ahová kikapcsolódni, szépülni jössz. Figyelünk arra, hogy kéréseidnek megfelelően, s precízen, fájdalommentesen dolgozzunk.

Szeretnénk, ha szalonunkból jó érzéssel távoznál, s reméljük, hogy az a simaság és puhaság, mely a szőrtelenítés végén vár, meggyőz mindarról, amit képviselünk, amit a minőségi intimkozmetika jelent.

2016-ban nyitottuk meg Pesten az első fővárosi szalonunkat, majd egy évvel később, 2017-ben egy budai szalonnal is bővültünk!