Viki

Viki az elsők között került a BestWax Center csapatába 2013-ban, mára komoly gyakorlattal rendelkező intimkozmetikussá vált. Szabadidejét szívesen tölti utazással, különböző kultúrák megismerésével. Munkája egyben a hobbija is, nála garantált a jókedv és elvárásának tekinti, hogy a vendégek a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják.

Fati

Fati nem régóta erősíti a Bestwax Center csapatát, ennek ellenére szakértelmében biztos lehetsz. Vendégeit mosollyal fogadja, nyugalma és türelme hozzájárul ahhoz, hogy teljes biztonságban, komfortosan érezd magad. Szabadidejében sokat olvas, valamint szívesen  fedez fel új desztinációkat.

Anna

Anna egy kedves, megértő, precíz lány, aki számára nagyon fontos a vendég komfortérzete, valamint az, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. Kiválóan gyantáz, folyamatosan fejleszt, fejlődik, mert tudja, hogy mindig van jobb, és még annál is jobb! Munkáját egyben a hobbijának is tartja, így a szalonban töltött idő a vendégei számára a testi-lelki megújulás.

Kriszta

Kriszta egy kommunikatív, munkájára és környezetére igényes lány, aki feladatának tekinti azt, hogy a vendégeit szebbé, vonzóbbá, boldogabbá tegye, hogy mindig bizalommal forduljanak hozzá. Intimkozmetikus munkája mellett egészségügyi karon tanul az egyetemen, így a gyakorlati és elméleti tudását folyamatosan bővíti. Szabadidejében rengeteget sportol, imádja az állatokat és kikapcsolódásként sokat utazik.