Viki

Viki az elsők között került a BestWax Center csapatába 2013-ban, mára komoly gyakorlattal rendelkező intimkozmetikussá vált. Szabadidejét szívesen tölti utazással, különböző kultúrák megismerésével. Munkája egyben a hobbija is, nála garantált a jókedv és elvárásának tekinti, hogy a vendégek a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják.

Anna

Anna egy kedves, megértő, precíz lány, aki számára nagyon fontos a vendég komfortérzete, valamint az, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. Kiválóan gyantáz, folyamatosan fejleszt, fejlődik, mert tudja, hogy mindig van jobb, és még annál is jobb! Munkáját egyben a hobbijának is tartja, így a szalonban töltött idő a vendégei számára a testi-lelki megújulás.

Kriszta

Kriszta egy kommunikatív, munkájára és környezetére igényes lány, aki feladatának tekinti azt, hogy a vendégeit szebbé, vonzóbbá, boldogabbá tegye, hogy mindig bizalommal forduljanak hozzá. Intimkozmetikus munkája mellett egészségügyi karon tanul az egyetemen, így a gyakorlati és elméleti tudását folyamatosan bővíti. Szabadidejében rengeteget sportol, imádja az állatokat és kikapcsolódásként sokat utazik.