Laura

Laura számára fontos az állandó fejlődés, így igyekszik folyamatosan képezni magát, jelenleg is munka mellett iskolába jár. Nagyon nagy állatbarát és egy örökmozgó kiskutya büszke gazdája, aki minden szabadidejét leköti. Szereti a gasztronómiát, finomakat főzni és enni, valamint imád utazni és idegen nyelven beszélni, ezért a külföldi vendégek is jól fogják érezni magukat nála. Emberközpontú lány, aki egész életében eddig csak olyan munkát végzett, ahol emberekkel dolgozhatott együtt. Már a BESTWAX csapatába való beilleszkedése során felfigyeltünk arra, mennyire kiemelkedően figyelmes, kedves és odaadó.

Nóri

Nóri 2018 tavaszán végzett kozmetikusként. Nagyon szeret emberekkel foglalkozni szakmájából adódóan is. Kedves, mosolygós, talpraesett lány. Bármilyen helyzetben feltalálja magát és nincs lehetetlen számára. Ő is állatbarát van egy nyuszija, Barni.

Ági

Ági a nyíregyházi BESTWAX szalon megálmodója.
Kozmetikus tanulmányai befejezése után meg is valósította azt. Munkáját szívvel-lélekkel végzi, biztos ellát hasznos bőrápolási tanácsokkal is a gyantázási idő alatt.